FAQ

Hoe kan ik mijn auto verkopen?

Het verkoopsproces is heel eenvoudig en snel geregeld: U kan ons bellen op het volgend telefoon nummer: 035 359 230 of ons contacteren via het verkoopformulier waarop u direct een concurerend bod op uw auto ontvangt.

Moet ik mijn auto keuren voor verkoop?

Neen, uw auto hoeft niet gekeurd te zijn aangezien wij een sterke afzetmarkt hebben voor export, En de belgische keuring daar niet geldig is.

Heb ik garantie verplichtingen?

Neen, U hoeft geen waarborg in welke vorm dan ook te geven gezien onze taxatie specialist professioneel en over veel ervaring beschikken.

Wie kan mijn gegevens inzien?

De gegevens die u ons verstrekt worden enkel gebruikt om u te contacteren aangaande de door u gevraagde of doorgegeven informatie. Deze gegevens worden niet opgeslagen noch gebruikt voor marketing doeleinden noch doorgegeven aan derden!

Hoe wordt de verkoop geregeld?

Na een overeenkomst word de auto door onze planner ingvoerd in ons systeem. U ontvangt van ons een exacte ophaal datum en tijdstip. Hierop volgend wordt de auto gratis bij thuis afgehaald, U ontvangt van ons een officiële verkoopsdocument en direct een contante vergoeding voor uw auto.

Hoe wordt mijn auto betaald?

Alle auto’s worden ter plaatse direct contant betaald.

Moet ik betalen voor het invullen van het verkoop-formulier?

Neen, Het formulier invullen is volledig gratis en vrijblijvend!!

Moet ik in het bezit zijn van een geldig schouwingsbewijs?

Neen, u hoeft niet in het bezit te zijn van een geldig schouwingsbewijs gezien bijna al de wagens voorzien zijn voor de export-markt en in de desbetreffende landen gelden andere veiligheidsvoorschriften.

Is het veilig mijn auto aan te bieden

Uw persoonlijke gegeven worden niet aan derden doorgegeven enkel de gegevens van de aangeboden auto worden doorgestuurd naar ons uitgebreid klantenbestand. Hierdoor waarborgen wij de betrouwbaarheid van onze dienstverlening.

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.